نذر نان؛ حسنه ای جاری به نیت امام رئوف(ع)
گزارش/ مدیر امور مجاورین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی گفت: طرح نذر نان امام مهربانی ها حسنه ای جاری به نیت امام رئوف است که هر پنجشنبه در نقاط مختلف شهر مشهد مقدس به اجرا درمیآید.
هادی غلامی در گفتوگو با آستان نیوز درباره این طرح و جزئیات آن، اظهار داشت: نذر نان امام مهربانی ها طرحی است که در نقاط مختلف شهر مقدس مشهد به ویژه در نقاط حاشیه شهر مشهد با محوریت کانونهای خادمیاری و تشکل های مردمی به صورت مشارکتی در حال اجراست.
وی به فرآیند اجرایی این طرح اشاره کرد و گفت: در نانوایی های دولتی، طرح نذر نان امام مهربانیها همزمان با پنجشنبه شب ها با توزیع نان صلواتی بین اهالی محله و روستاها برای هر نفر تا پنج قرص نان، با حضور خادمیاران کانونهای محله ای و بعضاً خدام حرم مطهر رضوی به اجرا در میآید.
توزیع هزار قرص نان در هر نانوایی
غلامی با بیان اینکه به طور میانگین هر هفته سه نانوایی در اجرای این طرح مشارکت دارند و در مناسبت های مختلف تعداد نانوایی ها افزایش پیدا میکند، گفت: هر نانوایی در هر نوبت به طور متوسط هزار قرص نان توزیع میکند، اما این میزان در برخی مناسبتهای مذهبی افزایش پیدا میکند. به عنوان مثال در سالروز ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام در نیمه ماه مبارک رمضان ۱۱۰ نانوایی نان صلواتی توزیع کردند.
برنامه افزایش تعداد نانوایی ها در سطح شهر
وی افزود: در سال جدید بهگونهای برنامه ریزی شده است که در هر پهنه یک نانوایی در شبهای جمعه نان صلواتی توزیع کند و تلاش خواهیم کرد تا تعداد نانوایی های مشارکت کننده در این طرح به هشت باب با مشارکت ۵۰ درصد سهم آستان قدس رضوی و ۵۰ درصد سهم کانونهای محله ای، تشکل های مردمی و خیرین افزایش یابد.
مدیر امور مجاورین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی در ادامه با بیان اینکه نان با کیفیت با افزودن برخی افزودنیهای مجاز در اجرای این طرح توزیع میشود، اظهار داشت: نان با کیفیت به نیت امام رضا علیه السلام با توزیع کنجد، سبزی، روغن، نمک متبرک حرم رضوی بین نانوایان از قبل شناسایی شده و خوشنام طبخ و نان مخصوص متبرک حرم مطهر رضوی انجام میشود و مردم تغییر محسوس در استفاده از نان را احساس میکنند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح نذر نان امام مهربانی ها به دنبال این است که مردم را میهمان سفره با کرامت امام رئوف علیهم السلام کند و گستره توزیع آن همه اقشار مردم را در برمیگیرد و خادمیاران رضوی مستقر در نانواییها نیز با ترویج فرهنگ رضوی به دنبال ایجاد حال و هوای امام رضایی در قالب اجرای فعالیت های فرهنگی هستند.
غلامی تاکید کرد: در حال حاضر با اجرای این طرح هر هفته حداقل ۲۰۰ خانوار در هر نانوایی با کمترین هزینه از سفره کرامت رضوی متنعم می شوند و چون قوت قالب مردم نان است و با مخلفاتی که بدان افزوده میشود یک غذای کامل محسوب میشود، لذا با کمترین هزینه میتوان بیشترین بهرهبرداری را از این طرح کرد.
مدیر امور مجاورین معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی از تمامی تشکلهای مردمی و خیرین خواست تا با مشارکت در اجرای این طرح با کمترین هزینه آحاد مختلف مردم را میهمان سفره با کرامت رضوی کنند.