خادمیار رضوی شهرستان مینودشت(آموزش)

(ألسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی ابنِِ موسی الرّضٰآ المُرتَضٰی)

خادمیار رضوی شهرستان مینودشت(آموزش)

(ألسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی ابنِِ موسی الرّضٰآ المُرتَضٰی)

خادمیار رضوی شهرستان مینودشت(آموزش)

اَللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی اَلاِمامِ التَّقیِّ النَّقیِّ وَ حُجَتِکَ عَلی مَن فَوقَ الاَرضِ و َمَن تَحت الثَّری اَلصِدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً تآمَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مِتَواتِرَةً مُتَرادِفَة کَاَفضَلِ ما صَلَّیتَ عَلی اَحَدٍ مِن اولیائِکَ

-----------------------------

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَیٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَی الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
----------------------------
سعی شده است در این وبلاگ اموزشهای مورد نیاز خادمیاران از منابع معتبر جمع اوری و جهت بهره برداری به دوستان ارایه گردد

کلمات کلیدی

حرم شناسی

خودنمایی هنرهای قدیمی ایرانی در گنجینه ظروف موزه رضوی

عزاداری-عاشورای-حسینی-در-حرم-مطهر-رضوی

سجایای اخلاقی پیامبر (ص)

شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی

وزیر محترم امور خارجه

شهادتِ خادمانِ ایران و اسلام رئیس محترم جمهور

جشن مردمی زیر سایه خورشید- شهرستان مینودشت

سهمیه کشیک حرم مطهر -

اولین کشیک حرم مطهر

خادمیار. مدیریت آموزش حرم مطهر .یاور رضوی

موکب حضرت زینب س.مینودشت. اربعین . پیاده روی اربعین.کربلا

ویزیت رایگان-دکترممشلی

سهمیه کشیک

عقد ازدواج در حرم مطهر رضوی

فرماندار جدیدمینودشت

گزارش تضویری

سردارسلیمانی-خجتالاسام عالی-بسیح مینودشت

خادمیاران شهر دوزین-کشیک حرم امام رضا-مینودشت

مینودشت.هفته بسیج.دوزین.

دهه کرامت

اموزش و ازمون مجازی حرم شناسی

روز پرستار

خادمیاران رضوی-

بیمارستان فاطمه زهرا (س)مینودشت-

مهمانسرای طرق

رواق رضوی

فعالیتها ی خادمیاران رضوی مینودشت (عکسوویدیو)

وظایف خادمان وخادمیاران حرم مطهر رضوی

خادمیاران رضوی شهرستان مینودشت.

بایگانی

۵ مطلب در دی ۱۴۰۲ ثبت شده است

پنجشنبه, ۲۱ دی ۱۴۰۲، ۱۲:۱۷ ب.ظ

خیاط خانه حرم امام رضا (ع)

خیاط خانه حرم امام رضا (ع) سه سال پیش آغاز به کار کرد؛ خیاط‌خانه‌ای که با حمایت یک خیّر نیک‌اندیش توسعه یافته است.

به گزارش آستان‌نیوز، خیاط خانه حرم امام رضا (ع) سه سال پیش آغاز به کار کرد؛ خیاط‌خانه‌ای که با حمایت یک خیّر نیک‌اندیش توسعه یافته است.

خیاط خانه حرم با هدف دوخت چادرهای امانی خواهران برای توزیع در اتاق‌های تشرف و همچنین دوخت لباس‌های خدمت خواهران فعالیت می‌کند؛ هدفی که به کاهش هزینه‌های تامین این لباس‌ها و چادرها نیز منجر شده و به رنگ خدمت نیز زینت یافته است.

قبل از آنکه خیاط خانه حرم امام رضا (ع) ایجاد شود، بانوان خادم برای تهیه لباس‌ خدمت، به مجموعه‌هایی که از طرف آستان قدس رضوی تعیین شده بود مراجعه می‌کردند و هزینه دوخت لباس را می‌پرداختند. اما اکنون این لباس‌ها در خیاط خانه حرم دوخته و به صورت رایگان به خادمان اهدا می‌شود.

در این خیاط‌ خانه ۸۰ خیاط‌ خدمت می‌کنند که همگی جزو افراد ماهر این حرفه هستند و در هشت کشیک خدمتی فعالیت می‌کنند.

به گفته رئیس اداره رواق‌های خواهران، این افراد از طریق آزمون و با توجه به نمونه کار و خروجی که ارائه کرده‌اند جذب خیاط‌ خانه شده‌اند و تلاش می‌کنند کیفیت دوخت و دوز لباس خدمت را افزایش دهند.

بانوی کویتی، واقف تجهیز خیاط خانه

زهرا قاسمی درباره امکانات خیاط خانه حرم امام رضا (ع) هم می‌گوید: این خیاط‌ خانه کار خود را با دو چرخ خیاطی آغاز کرد اما با حمایت یک بانوی خیر به نام طاهره دشتی از کشور کویت، هم اکنون دارای ۲۶ چرخ صنعتی، پنج اتوی صنعتی و دو میز برش است و از سال ۹۹ تاکنون بیش از سه و نیم میلیارد تومان وقف آن شده است.

رئیس اداره رواق‌های خواهران حرم ادامه می‌دهد: با توجه به توسعه خیاط‌ خانه، خدمات آن نیز بیشتر شده و علاوه بر دوخت لباس خدمت و چادرهای امانی زائران، چادرهای جشن تکلیف ویژه مراسم‌های حرم به همراه سجاد و جانماز هم در اینجا تولید و به دختران اهدا می‌شود.

قاسمی می‌افزاید: چادرهای زائران غیر ایرانی و مخاطبانی که تازه به دین اسلام مشرف می‌شوند نیز در این بخش دوخته می‌شود، علاوه بر آن  حمائلی که خدام حوزه سلامت در دوره کرونا از آن استفاده می‌کردند نیز تولید خیاط‌خانه بود و سال گذشته نیز هفت هزار لباس شیرخوارگان حسینی در این مجموعه دوخته و بسته‌بندی شد.

به گفته او امسال نیز حدود پنج هزار دست لباس خدمت برای خادمین حرم حضرت موسی الکاظم(ع) در طبس توسط خدام خیاط خانه حرم امام رضا (ع) دوخته و ارسال شد. همچنین بسته‌های اهدایی حجاب به مخاطبان در  مراکز بهزیستی و زندان زنان، محصول خدمت خادمان خیاط‌خانه است.

دوخت و تعمیر سالانه بیش از ۵هزار چادر

رئیس اداره رواق‌های خواهران درباره آمار تولید خیاط‌ خانه نیز اظهار می‌کند: سالانه ۵۰۰۰ چادر برای زائران دوخته می‌شود و روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ چادر مورد تعمیر قرار می‌گیرد، همچنین به‌طور میانگین روزانه حداقل ۲۰ دست لباس خدمت شامل مانتو، مقنعه و چادر و همچنین روزانه ۲۰ چادر ویژه اتاق تشرف در این مجموعه دوخته می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۰۲ ، ۱۲:۱۷
(حسن پورحسینی)خادم الرضا
به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی انجام شد؛
 
 
 

موسسه جوانان آستان قدس رضوی در راستای تعالی معنوی و ارتقاء معرفتی جوانان و نوجوانان، «بسته فرهنگی اعتکاف» را به عنوان هدیه امام رضایی شامل محتوای فرهنگی، مسابقه و هدایای متبرک رضوی برای نوجوانان و جوانان معتکف در سراسر کشورآماده کرده است. 

به گزارش آستان نیوز، مختاری، مدیرعامل موسسه جوانان در این زمینه گفت: این موسسه به‌عنوان مرکز رشد و تعالی فکری جوانان در آستان مقدس و نورانی امام رئوف علیه‌السلام، طی چندسال اخیر، ماموریت خود را  «تبیین و ترویج معارف و عقائد ناب شیعی» به صورت متمرکز بر جوانان و نوجوانان قرار داده است.
وی با اشاره به فرصت و آیین معنوی اعتکاف، گفت: اعتکاف به عنوان فرصت ناب عاشقی و ارتباط با خداوند متعال، زمینه ای است تا انسان‌ها و به خصوص نوجوانان و جوانان کشورمان، آن را نقطه‌ای برای شروع یک زندگی جدید ببینند. با این نگاه، بسته‌ای ویژه معتکفان در موسسه جوانان آستان قدس رضوی آماده شده است که می‌تواند به عنوان راهنما و دستینه‌ای برای روزهای اعتکاف و زندگی پس از آن باشد.
 مختاری توضیح داد: مدیران اعتکاف‌ها می‌توانند از این امکان ویژه با تخفیف ویژه استفاده نمایند و این هدیه امام رضایی را برای مخاطبان خود تهیه نمایند.
 
این خبر حاکی است،  محتویات این بسته، شامل کتاب «عشق خدا؛ عشق خدا؛ چرا و چگونه» شامل 160صفحه به همراه مسابقه کتابخوانی با جوایز ویژه، گلاب و نمک متبرک حرم مطهر امام رضا علیه السلام، حرز امام رضا علیه السلام، پیکسل، کارت خرید آنلاین محصولات فرهنگی (با40درصد تخفیف ویژه مخاطبان)، انجام زیارت نیابتی در حرم مطهر امام رضا علیه السلام برای معتکفین و جانماز سفید است.
 همچنین  یک بسته رایگان شامل «کتاب تازه منتشر شده «نظام تربیت توحیدی»، کتاب «درگوشی های عاشقانه»، « لوح فشرده بسته گرافیکی» و کارت تخفیف خرید از فروشگاه محصولات به مدیر اعتکاف اعطا می شود.
 آن طور که در توضیحات این بسته آمده است، هزینه هر بسته، دومیلیون ریال می‌باشد که با تقبل آستان قدس رضوی، به ازای هر بسته تنها 50 هزارتومان باید پرداخت شود.(حداقل سفارش نیز 25 بسته است)
مهلت ثبت درخواست، تا چهارشنبه 25 دی‌ماه از طریق آدرس http://p.javanan.org/baste خواهد بود.

 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۰۲ ، ۱۲:۱۱
(حسن پورحسینی)خادم الرضا
جمعه, ۱۵ دی ۱۴۰۲، ۰۵:۴۸ ب.ظ

مکومیت حادثه تروریستی کرمان

پیام تسلیت رییس سازمان حج و زیارت  در پی جنایت تروریستی در گلزار شهدای کرمان

 

بسم الله الرحمن الرحیم
در سالروز شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی، هزاران نفر از هموطنان عزیز از اقصی نقاط کشور برای گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها و آزمون وفاداری در مکتب حاج قاسم ، در گلزار شهدای کرمان ، حلقه معرفت تشکیل داده بودند که توسط ایادی دشمن بزدل، مورد هدف عملیات تروریستی قرار گرفتند .
در این میان جمعی از زائران و هموطنان کشورمان به شهادت رسیده و جمعی نیز مجروح گشتند.
در این عملیات کوردلانه و تروریستی ، خون پاک انسان هایی بی گناه و آزاده و شهروندان عادی توسط ایادی رژیم صهیونیستی بر زمین ریخت . هرچند جانباختگان به فیض عظیم شهادت نائل گشتند و به خیل سعادتمندان امت محمدی پیوستند لیکن کام مردم شریف ایران را در ایام ولادت صدیقه طاهره ، حضرت زهرا سلام الله علیها، تلخ ساخت و همه ما را در غم و اندوه فرو برد.
 این مصیبت عظمی را به محضر حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ، نائب بر حق ایشان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مد ظله العالی ، خانواده های محترم شهدای این حادثه، ملت عظیم الشان ایران اسلامی و همه آزادگان جهان تسلیت می گوید و از درگاه خداوند متعال برای بازماندگان صبر و اجر و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت می نماید .
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ دی ۰۲ ، ۱۷:۴۸
(حسن پورحسینی)خادم الرضا
 
 

بخش اول : زندگینامه حضرت احمد بن موسی (علیهما السلام)

حضرت سید امیر احمد(علیه السلام) ملقب به شاهچراغ و سیدالسادات الاعاظم، فرزند بزرگوار امام موسی کاظم(علیه السلام) است.

پسران امام هفتم علیه السلام بنا به مشهور نوزده نفر می باشند. حضرت احمد بن موسی(علیهما السلام) و محمد بن موسی(علیهما السلام)  از یک مادر که ((ام احمد)) خوانده میشد متولد گردیدند.

فضائل مادر حضرت شاهچراغ(علیه السلام(

علامه مجلسی در کتاب ((مراة العقول)) در شرح حدیث پانزدهم می گوید:

ام احمد مادر بعضی اولاد آن حضرت می بود و او داناترین، پرهیزگارترین و گرامی ترین زنهایش در نزد آن حضرت بود که اسرار خود را به وی می سپرد و اماناتش را نزد او ودیعه می نهاد.

در کتاب اصول کافی در باب ((امام در چه زمانی میداند امام است)) آمده است که حضرت امام موسی کاظم(علیه السلام)  امانت سربمهری به ((ام احمد)) سپردند و فرمودند بعد از شهادت من هر کس از اولاد من در طلب این امانت آمد خلیفه و جانشین من است. با او بیعت نما که جز خدا کسی خبر از این امانت ندارد. بعد از شهادت امام موسی(علیه السلام) حضرت امام رضا(علیه السلام) به نزد ام احمد آمدند و امانت پدر را طلبیدند. ام احمد بگریه افتاد و دانست که امام (علیه السلام) شهید شده اند. پس آن بانوی محترمه امانت را بر حسب وصیت آنحضرت به امام رضا(علیه السلام) تقدیم نمود و با ایشان بعنوان امام هشتم شیعیان بیعت کرد.


بیعت حضرت احمد بن موسی(علیهما السلام) و  مردم مدینه با علی بن موسی الرضا(علیهما السلام)

هنگامی که خبر شهادت حضرت امام موسی کاظم(علیه السلام) در مدینه منتشر شد، مردم بر در خانه ((ام احمد)) جمع شدند. آن گاه همراه با احمد بن موسی(علیهما السلام) به مسجد آمدند و به سبب شخصیت والای احمد بن موسی(علیهما السلام) گمان کردند که پس از شهادت امام موسی کاظم(علیه السلام) وی جانشین و امام است. به همین سبب، با وی بیعت کردند و او نیز از آنها بیعت گرفت، پس بر بالای منبر رفت و خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت بیان کرد و فرمود:(( ای مردم، هم چنان که اکنون تمامی شما با من بیعت کرده اید، بدانید که من خود، در بیعت برادرم علی بن موسی(علیهما السلام) هستم. او پس از پدرم، امام و خلیفه بحق و ولی خداست. از طرف خدا و رسولش بر من و شما واجب است که از او اطاعت کنیم.))

پس از آن،‌ احمد بن موسی(علیهما السلام) در فضایل برادرش علی بن موسی الرضا(علیهما السلام) سخن گفت و تمامی حاضران تسلیم گفته او شدند و از مسجد بیرون آمدند، در حالی که پیشاپیش آنها احمد بن موسی(علیهما السلام)  بود. آن گاه خدمت امام رضا(علیه السلام) رسیدند و به امامت آن بزرگوار اعتراف کردند. سپس همگی با حضرت امام رضا(علیه السلام) بیعت کردند و حضرت علی بن موسی(علیهما السلام) درباره برادرش(احمد) دعا فرمود:(( هم چنان که حق را پنهان و ضایع نگذاشتی، خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نگذارد.))


عزیمت از مدینه به طوس

در زمان خلافت مامون عباسی لعنة الله علیه که قیام و نهضت سادات هاشمی و علوی به اوج خود رسیده بود و با زعامت و هدایت حضرت امام رضا(علیه السلام) اسلام راستین و حاکمیت الهی ترویج می شد و حقیقت چهره کریه خلفای عباسی و حکومت غاصبین روشن می گشت، مامون به منظور فرو نشاندن مبارزات انقلابی شیعیان و تحکیم خلافت متزلزل عباسی ولایتعهدی خود را به حضرت امام رضا(علیه السلام) واگذار می کند و علیرغم میل باطنی امام(علیه السلام)، مامون حضرتش را از مدینه به طوس انتقال می دهد و ولایتعهدی را به ایشان تحمیل می نماید.


حضور با برکت امام هشتم(علیه السلام) در خراسان باعث می شود که شیعیان و محبان اهل بیت رسالت با اشتیاق زیارت چهره تابناک امامت و ولایت از نقاط مختلف بسوی ایران حرکت کنند.

حضرت احمد بن موسی(علیهما السلام) نیز در همین سنوات(198 تا 203 ه.ق) به همراه دو تن از برادرانش به نامهای محمد و حسین و گروه زیادی از برادرزادگان، خویشان و شیعیان، بالغ بر دو یا سه هزار نفر از طریق بصره عازم عازم خراسان شدند و از هر شهر و دیاری که می گذشتند، بر تعداد همراهانشان افزوده می شد، به طوری که برخی از مورخان تعداد یاران احمد بن موسی(علیهما السلام) را نزدیک به پانزده هزار نفر ذکر کرده اند.


در همین احوال، علیرغم خدعه و نیرنگ های مامون عباسی برای مخدوش ساختن مقام ولایت و چهره علمی حضرت رضا(علیه السلام)، برتری حجت خدا و پیروزی های حضرتش کینه ی مامون عباسی را بیشتر و سرانجام در سال 202 ه.ق امام معصوم را مسموم و به شهادت می رساند. سپس در سوگ ایشان،‌ با ریا کاری به عزاداری می پردازد و جسد مطهر حضرت رضا(علیه السلام) را با احترام در کنار مدفن هارون الرشید قاتل امام موسی الکاظم(علیه السلام) دفن می نماید.

مامون ملعون که از جنایات خویش بسیار متحوحش، و خبث سریرت و دشمنی آل ابیطالب را از اسلاف خویش کمال و تمام به ارث برده بود، با اطلاع از حرکت حضرت احمد بن موسی(علیهما السلام) برادر بزرگوار امام رضا و یارانش به قصد خراسان، به جمیع حکام و عمال خود دستور داد هر کجا از بنی فاطمه و اولاد پیغمبر بیایند مقتول سازند. و پیروان سادات بنی هاشم را با آزار و شکنجه مرعوب و مقهور حکومت غاصب نمایند.


خبر حرکت احمد بن موسی(علیهما السلام) توسط کارگزاران حکومتی به مامون رسید. مامون که ورود برادران امام را به مرکز حکومت، تهدیدی جدی برای موقعیت حساس خود می دید و از هم داستان شدن برادران و شیعیان امام با وی هراسناک بود، ‌به همه حکمرانان خود، دستور داد که: در هر کجا قافله بنی هاشم را یافتند، مانع از حرکت آنها شوند و آنها را به مدینه بازگردانند یا مقتول کنند.

این دستور به هر شهری که می رسید، کاروان از انجا گذشته بود، مگر در شیراز که پیش از رسیدن کاروان احمد بن موسی(علیهما السلام)، حکم به حاکم وقت رسید. حاکم فارس ((قتلغ خان)) مردی سفاک و خونریز بود. وی با لشکری انبوه از شهر خارج شد و در برابر کاروان احمد بن موسی(علیهما السلام)  اردو زد.


احمد بن موسی(علیهما السلام) در دو فرسنگی شیراز با قتلغ خان روبرو شد. در آن جا خبر شهادت برادرش علی بن موسی الرضا(علیهما السلام) انتشار یافت، و به احمد بن موسی(علیهما السلام) خبر دادند که اگر قصد دیدن برادر خود علی بن موسی الرضا(علیهما السلام) را دارید، بدانید که وی فوت شده است.

حضرت احمد بن موسی(علیهما السلام)  که وضع را چنین دید،‌ دانست که نخست،‌ برادرش در طوس شهید شده است

؛دوم، برگشتن به مدینه و یا غیر آن ممکن نیست؛ سوم، این جماعت به قصد مقاتله و جدال در این جا گرد آمده اند. بنابراین، اصحاب و یاران خود را خواست و جریان را به آگاهی همه رساند و افزود:

قصد این ها ریختن خون فرزندان علی بن ابی طالب(علیهما السلام) است، هر کس از شما مایل به بازگشت باشد یا راه فراری بداند، می تواند جان از مهلکه به سلامت برد که من چاره ای جز جهاد با این اشرار ندارم. تمامی برادران و یاران احمد بن موسی(علیهما السلام) عرض کردند که مایل اند در رکاب وی جهاد کنند. آن بزرگوار در حق آن ها دعای خیر کرد و فرمود: پس برای مبارزه،‌ خود را آماده سازید.


جدال و پیکار

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ دی ۰۲ ، ۱۵:۴۹
(حسن پورحسینی)خادم الرضا
پیوند آسمانی

مرکز پیوند آسمانی آستان مقدس در جوار حرم ملکوتی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
تلاش دارد با ارائه خدمت به جوانان برای انجام ازدواج آسان ………

 

⚠️ لطفا قبل از شروع فرایند ثبت نام نسبت به آماده‌سازی تصویر مدارک ذیل برای بارگزاری در سایت اقدام نمایید.

۱. تصویر برگه جواب آزمایشگاه.
۲. تصویر فرم تکمیل شده رزرو نوبت( موجود در انتهای سایت )، همچنین می‌توانید از طریق مراجعه به یکی از دفاتر ازدواج فرم مذکور را تهیه بفرمایید.
۳. تصویر صفحه دوم شناسنامه زوجین.
۴. تصویر طلاق نامه یا گواهی فوت همسر (در صورت ازدواج دوم عروس.


⚠️ نکات مهم وقابل توجه:

۱. کارت بانکی دارای رمز پویا برای پرداخت اینترنتی آماده نمایید.
۲. هزینه اتاق عقد «۳۰۰ هزار تومان» است که در زمان ثبت نام به‌صورت آنلاین دریافت می‌شود.
۳. در صورت کنسل شدن زمان عقد امکان عودت وجه پرداختی مقدور نیست.
۴. درصورت درخواست عاقد، امکان هماهنگی توسط مسئول اتاق عقد وجود دارد، لذا مبلغ حق الزحمه عاقد ۱۰۰.۰۰۰ تومان (صدهزار تومان) است که در روز عقد به‌صورت نقدی دریافت می‌گردد.
۵. پس از تکمیل اطلاعات در سامانه ثبت نام اتاق عقد پیامکی از شماره ۳۰۰۰۱۱۲۲ مبنی بر ثبت و رزرو زمان عقد برای شما سروران عزیز ارسال خواهد شد.

۶. لازم به ذکر است « شرایط اتاق عقد» را با دقت مطالعه و در زمان ثبت نام آن را تایید فرمایید.

۷. ظرفیت همراهان ۱۵ نفر است و از ورود افراد بیشتر جلوگیری به‌عمل می‌آید.

 

تماس با مرکز پیوند آسمانی

تلفن تماس: ۰۲۵۳۷۱۷۵۴۰۴

ساعت فعالیت: همه روزه از ساعت ۱۱ صبح الی ۱۸ عصر ( به‌جز روزهای جمعه)

آدرس : قم، حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها،‌ صحن جوادالائمه (علیه السلام)، جنب درِب ۲۴

مراحل ثبت نام

۱. پذیرش قوانین اتاق عقد و شرایط ضمن عقد

۲. انتخاب روز و ساعت برگزاری عقد

۳. تکمیل اطلاعات داماد

۴. تکمیل اطلاعات عروس

۵. بارگزاری مدارک

۶. اتصال به درگاه بانکی و پرداخت آنلاین

۷. دریافت پیامک تایید.

در صورتیکه مطالب بالا را با دقت خوانده‌اید
و اسکن مدارک خود را آماده نموده‌اید برای شروع فرایند ثبت نام بر روی دکمه زیر کلیک نمایید
 

تلفن تماس با اتاق پیوند آسمانی (اتاق عقد): ۰۲۵۳۷۱۷۵۴۰۴

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۰۲ ، ۱۵:۱۱
(حسن پورحسینی)خادم الرضا